IK BEN LIESBET,

Rond mijn 18 besefte ik dat het nodig was om de beste versie van mezelf te (her)ontdekken. Ik begon met het lezen van boeken rond persoonlijke ontwikkeling en maakte in een paar TaiChi lessen voor de eerste keer kennis met het vertragen van mijn leven en het zachtjes naar binnen keren. 

Dat de automatische piloot of de massa volgen niet aan mij besteed was, werd ook steeds meer duidelijk. 
Vele jaren volgden met vallen en opstaan. Meermaals belande ik weer in omstandigheden waarin ik me te hard had aangepast of me had ingewrongen, vooral omdat ik dacht dan ik dan eindelijk als 'normaal' ging bekeken worden of er eindelijk ging bij horen. 
Spijtig genoeg was niets minder waar en dan sloeg de bliksem even in en wrikte ik me terug los uit mijn eigen aangemeten harnas om weer terug dichter bij mezelf te kunnen komen. 
Dit was niet altijd de gemakkelijkste weg, maar van niets heb ik spijt, van alles heb ik iets geleerd en als ik erop terugkijk dan leek ik soms wel op een (onhandige) comedian ... al zal niet iedere betrokkene het even grappig hebben gevonden.   

Ik besefte in die jaren ook (terug) dat er meer is in de wereld dan wat wij met ons blote oog kunnen zien, gewone oor kunnen horen en handen kunnen voelen.
Ik ben beginnen zoeken naar manieren om dit alles ten volle te ervaren en toe te passen.
Ook hier was het wederom een uitdaging om dicht bij mezelf te blijven en niet altijd alles van iedereen aan te trekken, over te nemen of te willen oplossen.

Daarom check ik nu constant in bij mezelf en stem ik me af op mijn soul, met al haar aspecten. 
Hiervoor maak ik gebruik van verschillende hulpmiddelen zoals ademhalingsoefeningen, meditatie, essentiële oliën, voeding, de 3 of 7 vrouwen in jou, de kenmerken van mijn cyclus, Human Design en Gene Keys, kristallen en nog veel meer leuke snufjes.

Ik volg niet wat anderen doen, nee, ik laat me erdoor inspireren en maak er zo elke dag mijn eigen creatieve en kleurrijke mix van. 
Daarnaast kan ik wel eens wild, wijs of eerlijk uit de hoek komen en is vallen en opstaan kind of my middle name.

Ik toon aan nieuwsgierige, gevoelige, spontane vrouwen wat hun soul nodig heeft zodat ze meer flow in hun leven ervaren en hun ziel zo optimaal mogelijk gevoed wordt.

Waarom? Omdat ik er in geloof dat dat is wat elke vrouw verdient en omdat ik weet dat deze soulcare, jouw leven veel interessanter gaat maken en dat je veel meer jouw hart gaat volgen.

Als er 1 ding is waar ik goed in ben, is het om met mijn open mind samen met jou te zoeken hoe jij de soulcare in jou kan (be)leven om zo ook jouw beste versie van jezelf te worden. 
Want als jij de beste versie van jezelf wordt, dan wordt jouw omgeving ook beter en zo helen en verbeteren we samen de wereld.


Je bent niet gek, je bent te gek!Wat je over mij moet weten

Rise up! Ik ken de moeilijke(re) momenten, echt waar! Vallen en opstaan is mijn hobby. En ik weet ook dat het geen zin heeft om er dagen in rond te blijven draaien.  Eerlijk duurt het langst! Ik ben eerlijk en volg mijn gevoel, zo verkies ik "eerlijk zijn" boven "lief lijken".Pssst en ik ben heel lief ;-)             I walk the talk! Alles wat ik jou leer heb ik zelf met succes getest en ingevoerd in mijn leven. Ik weet dat er een perfecte mix voor jou bestaat. Ik weet dat ALLES kan! Zolang je je best blijft doen en goed voor jezelf zorgt. Take care! Waarom ik?

Ik ben net als jij. 

Ik dacht soms dat ik gek werd, omdat: 
- mijn emoties alle kanten op gingen
- mijn gedachten niet altijd fijn en ook niet te stoppen waren
- ik van alles wou doen dat anderen niet deden
- ik heel snel van gedacht kon veranderen
- niet graag iets tegen mijn goesting deed 
- de ene dag in niets zin had en de andere de hele wereld wou veranderen
- ik niet in 1 vakje paste, maar wel in honderden ...
Herken je dit? Awel en dat omarm ik nu allemaal met vallen en opstaan, waardoor het allemaal meer flowt en het me heel veel inzichten bezorgt om het allemaal lichter en luchtiger te maken.

En dit allemaal door met je innerlijke ik - de soul in jou aan de slag te gaan en de oplossingen niet meer buiten jezelf te zoeken.

Namaste (mijn diepste ziel groet jouw diepste ziel).
ZOTTE WEETJES:             

  •  Je mag me wakker maken voor sushi (al ben ik vegetariër). 
  • Ik schrijf seksueel getinte kortverhalen.
  • Ik verzamel vlinders en giraffen en hou van klaprozen.
  • Ik denk al heel lang dat ik kan vliegen (in mijn dromen doe ik het wekelijks).                                              
Let's connect
 
En nu wil ik jou leren kennen!

Hééé, nu jij mij leerde kennen, wil ik erg graag jou leren kennen!

Je kan me volgen op 1 van de social media pagina's (zie linken hierboven) of ik zou het héél tof vinden als je mee doet met 1 van mijn kennismakingsreizen. Neem een kijkje via de knop hieronder.